Welcome!

Здраво! Се викам Давор и добродојдовте во мојот дел од рајот.Јас прв пат започнав со печење и готвење одамна за да ги зачувам и средам моите омилени рецепти , но тоа се разви во нешто што стана голем дел од мојот живот .Сите јадења се инспирирани од рецептите на баба ми и мајка ми, излегувања…