5 освежителни сорбет комбинации

Нема ништо поосвежително од замрзнато овошје кое е добро изблендирано додека не ја добие конзистенцијата на сладолед. Оние кои сакаат нешто здраво, а воедно многу вкусно сигурно ќе уживаат во мојот домашен овошен сорбер. Ви споделувам 5 различни комбинации, кои се прават супер лесно и чиј вкус ќе Ве освежи во текот на жешките денови.

sorbe, sorbet, сорбет

Целата постапка на приготвување се одвива во блендер, а крајниот резултат е вистинска освежителна експлозија на вкусови. Останува само да го изберете оној што најмногу Ви се допаѓа и да ги купите потребните состојки за подготовка.

Leave a Reply