Welcome!

Здраво! Се викам Давор и добродојдовте во мојот дел од рајот.Јас прв пат започнав со печење и готвење одамна за да ги зачувам и средам моите омилени рецепти , но тоа се разви во нешто што стана голем дел од мојот живот .Сите јадења се инспирирани од рецептите на баба ми и мајка ми, излегувања или само од она што јас ќе го најдам во фрижидерот. Со користење на едноставни , свежи состојки, можете да создадете вкусни , софистицирани и брзи јадења за вас и вашето семејство .

I am Davor (Dave) and welcome to my piece of paradise. I started baking and cooking a long time ago but gradually it blossomed into something that has become a huge part of my life. All the dishes are inspired by my grandmother’s and my mother’s recipes, takeouts, or just whatever I find in the fridge. Using simple, fresh ingredients, it’s possible to create a delicious, sophisticated and quick dish for you and your family.11751474_465485386963117_4630451822633473268_n

Leave a Reply